Tisdag.

hemma igen, trodde aldrig att jag skulle kunna sakna karlskoga så mycke som jag har gjort allså.
Stockholm, okej , de är fint , de är de, men de är alldeles för mycke stress och för mycke folk överallt för min del.
Tycker fan om när de är så lugnt och skönt som de är på gatorna här allså.
Kommer fan bo här resten av mitt liv om jag får bestämma. =) Men de säger jag bara nu , om en månad eller två så är de en helt annan sak ska ni se ;) haha.

Men jag hade de iaf lite kul. Vi va hemma hela fredagen och slappa och kolla på tv.
Sen va vi ute på lördagen, och gud vad jag håller wickan kär efter de :P haha., alldeles för mycke folk och de va alldeles för varmt för min del. och de gick istortsett ut på att man skulle dansa hela kvällen och de är inte riktigt min stil, tycker om att springa runt och mingla iställe :P haha.
Sen söndagen så va vi hemma och slappa och kolla på idol och keka tacos innan jag åkte hem =)
Och min älskade snutt kom och mötte mej på stationen när bussen kom , OCH GUD VAD JAG HAR SAKNA HONOM ! <3
Sen gick vi hem och prata om alla dummheter vi har gjort i heljen :P han har supit bort min telefon som han har fått låna och som jag dessutom inte har betala klart på till mamma, så nu är han skyldig min mamma 2500 kr. :P haha
Sen kom vi hem och bädda ner oss i sängen och kolla på film och hade de underbart mysigt. ;)
Måste bara säga att de känns så otroligt skönt att jag kan säga till er alla rätt ut att tommy är inte den ni tror längre,
Jag litar tamejfan på honom mer och mer för varje dag, han har verkligen ändrat på sig och jag vet att han älskar mej nå grymt. OH, va livet är underbart ibland. =)

Och dagen igår ( måndag ) så gjorde vi samma sak typ, förutom att jag faktiskt va på stan med moa ett tag och handla lite , lämna in brallerna som jag köpte till tommy på hm och köpte ett par andra på jc =) som han faktiskt kunde ha och dom va skit snygga ! Sen drog vi och fika och sen följde hon med mej hem och kolla hur jag bodde =) va ett tag sen man va med henne med. har inte träffa henne på typ 2 år eller nåt .
Sen när moa drog så la vi oss och glodde film och myste hela dagen ut =) Så underbart , jag skulle kunna livnära mej på hans närhet och kramar.

Idag har jag vart hos mamma och fyllt i massa papper till akassan igen , och sen gick jag till kronhallen och handla hem de sista som behövdes och frimärken , sen postade jag mina papper och tommys papper så han får nån lön insatt på hans konto =) Sen gick ja hem i regnet och pratade lite med alex , Sen kom jag hem och kasta av mej alla kläder och på med mjukiskläderna och nu sitter jag här och känner att jag är på grymt skrivhumör, va länge sen jag skrev så här mycke i bloggen känner jag =P

Men ändå, nu ska ja kolla på desperata husfruar och gosa ner mej i soffan med MITT underbara täcke ! =)
Eller så ska ja försöka förstå mej på hur man gör sin egen design på bloggen, Nån som kan adda mej på msn och kanske hjälpa ? Kommentera isf =)

Puss och kram , skumbanan !

Torsdag.

Imorn bär de av till sthlm =) Längtar fan
Ska till min älskade stephii , festa järnet och bara va !
Ska bli så underbart skönt att bara få komma bort från den här staden ett tag också , börjar bli rätt trött på skiten nu allså.
Uschamej.

Sitter och väntar på att tommy ska komma hem nu , fett segt.
Har redan packa allt och städat och massa skit här hemma. Hatar att sitta ensam hemma !

Tisdag.

Japp, idag har jag faktiskt vart hurtig.
Jag har stressa hemma för att hinna , sen gick jag hem till mamma där jag hämta ett kuvert så jag skulle kunna posta
Mina papper till a-kassan, sen gick jag från mamma till bibblan och kopierade mitt arbetsgivarintyg som jag va tvungen att skicka med till a-kassan, Sen vidare från bibblan till posten och posta allt till a-kassan , Och sen knalla jag vidare därifrån till försäkringskassan, Men de va stängt, så jag passa på att hälsa på mikkis lite , så nu sitter jag här och lyssnar på när hon och olav spelar, :P

Sen ska ja hem och laga mat , så jävla hungrig, tror de får bli mos och CornFilé med hamburgerdressing :D MUMMMAAA !

Sen sitter jag och överväger om jag ska köpa en snusdosa för dom sista pengarna jag har , eller om jag ska köpa cola och lite ostbågar och lägga mej och glo alla säsonger av Weeds idag ;D De där med Weeds lockar faktiskt mycke mer. är på värsta tvhumöret idag !

Sen blire stockholm i heljen då =) till min tetti <3
Åker vid nio på morgonen på fredag !
Eller ja, om jag vill sova så åker jag 13.10 ;D haha


Nej Puss hej

Måndag.

Japp, vart i sala idag med katten och kolla på häst och hon blev kär så klart så nu ska hon tamejfan skaffa den =)
Så då får Carro me börja rida ;D WIHO.

Skällde fan på soc imorse, ujujuj, dom är juh tamejfan dumma i huvudet allså. Usch för de här.

Städade när jag kom hem , hurtig som jag är =) men tommy kom hem med sina skitiga fötter med massa tåludd och ludda ner hela soffan som jag precis stått och kämpa med att få bort allt damm med dammsugaren, så de va bara att börja om ^^
Sen har ja diska och torka alla skåp och dammsugit hallen och köket ;D
Så nu är de bara datorn kvar att städa, har ingen plats kvar alls på den , vilket stör mej. kan inte ladda hem filmer eller nånting, måste fixa ett virus program också, antar att jag har lite skit på den just nu, har inte gjort en virussökning sen korp omformatera min dator AJAJAJ CARRO !


Nej nu ska ja fortsätta här.
Älskar min tommy iaf =) <3

Lördag.

yttligare en sån där jävla dag då alla dissar och de finns inte ett skit att göra.
JÄVLA KARLSKOGA

Fredag.

BARA FÖR ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA FRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN.

Onsdag.

Hemma från jobbet idag, fick dyng skäll av pappa .
Men jag tror inte riktigt att han fattar att jag inte mår som en ballerina lixom.


Har sökt nya jobb idag med, och inget av dom är telefonjobb så de är la bara att hoppas på de bästa nu , så kanske man kan få ett normalt jobb . ^^

Imorn blire jobba igen, sen tandläkaren, och fredag blire jobba jobba och hoppas på att man kanke kan sälja nånting så de blir lite mer pengar i fikan.

Pusshej

Tisdag.

Sitter på nya jobbet nu , har huvudvärk och är allmänt sjuk.
Vilket kanske inte är så jävla bra när man jobbar andra dagen lixom..
Känns inte spec bekvämt att va här heller, tycker inte om telefonjobb, förstår inte att jag söker dom ens.
Men men , får se de på den ljusa sidan, att jag får iaf pengar.
Och jag kan juh alltid söka andra jobb vid sidan av ...


Nej nu ska jag kolla runt lite mer, och sen blire väll att jobba.

Söndag

De här går inte längre, Jag kan inte luta hela mitt liv mot dig .
Jag försår att de känns jobbigt för dig , och du kan inte hela tiden ställa upp.
Jag vill inte kväva dig ...



Ny dag imorgon, Nytt jobb, Nytt liv hoppas ja på.



Jag älskar att ha ditt stöd där, även om du kanske inte ser de så är jag grymt tacksam för de.
Jag vet bara inte hur jag ska förklara för dej för att du ska förstå.. hur mycke jag faktiskt tycker om dig,
hur rädd jag är för att förlora dig. hur mycke jag bara vill ha dig för mig själv.
Jag älskar när du finns där, tar på mej , skrattar med mig.
Jag älskar dig djupt , Tommy Axelsson. <3

Torsdag

Javisst, de där jävla kuk jobbet på vm media va ju bara idioti alltihopa, Alla bara springer runt, man fick ingen ordentlig utbildning och de va bara turkar vart man än titta, och värsta klädpolicyn, man fick bara ha jeans och inga t-shitar och linnen, HELT SJUKT !

Så jag sa upp mig illa kvickt , då de även bara va ett jävla deltidsjobb på 15 timmar i veckan, och de har jag inte råd med, jag kommer inte ens kunna pejja hyran på de fan , helt stört. Men ändå stod de att man kunde söka en heltidstjänst.

Men min kära kompis Idto från transcom fixa mig en intervju på mediakonsulterna iställe, så jag ska dit på intervju imorn kl 15,00 Så de är la bara att hoppas på att jag lyckas övertala dom att jag ska få de här jobbet, och de är heltid och dessutom dagtid, och de va de inte på vm media. Så nu slipper jag jobba om tommy. Helt sjukt underbart.

Så min morgondag består av att jag ska in och signa nåt papper på Vm media om min uppsägning och sen ska ja på intervju :) Och jag hoppas verkligen på de här,
För jag va på ams idag och dom kunde inte hjälpa mej ett skit föfan. de suger att va 19, för allt går att fixa så länge man är 20 men inte under ^^ dom tyckte att jag skulle söka in till john bauer igen och plugga där , ja ba JAAAA JA VILL SÅ GÄRNA GÅ OM ALLA TRE ÅR MED 92: ER, eller vad ettorna nu är ! Uschnej , skulle inte tro de. Men men allt löser sig nångång, jag söker in till lernia och min kockutbildning när jag blir 20, de är iaf bara 5 månader kvar dit lixom :) Lovely.

So, Idag har jag inte gjort så mycke, har vart på ams , och sen gick jag till mormor och fika, sen gick vi till max och keka , sen va jag med katten en sväng innan hon börja jobba, och nu sitter jag här och väntar på att tvätten ska bli klar, och sen ska ja till mikkis en sväng :) Ganska så skönt att få prata av sig lite med en vettig människa, som iaf har lite erfarenhet av vad jag säger och förstår vad jag menar, inge illa ment till er andra ;P Ni vet att jag älskar er iaf :) <3

Nej nu ska jag kirra mina naglar och sen ska kolla på tv en stund.

Ville bara säga att jag älskar min tommy jätte mycke , Finns ingen tryggare man kan ha i sin närvaro. <3

Måndag.

underbart., vart de mindre pengar ändådå , men men vi överlever väll .


Börjar jobba imorn , fett pirrigt , jag hatar de här med att man ska lära känna alla om igen på nytt ^^ 
Men men de ska nog gå bra de här, jag inte inte blyg om jag är på rätt humör !



Nej vad fan ska man göra ?

Lördag

Fan va de suger att va hemma en lördag allså !

Fredag.

Ibland undrar jag seriöst vad de är för fel på allt som händer allså. världen går la under snart, alla flippar på minsta lilla.
Fine, ja har prata mycke om mej själv, min pojkvän hade precis dött, jag hade under ett års tid levt under ett missbruk och en missbrukande pojkvän, min värld va upp och ner ,hela jag va upp och ner, jag gick ständigt och hade stenar hela bröstet för jag visste inte om han va död när jag kom hem, jag visste inte vad han hade petat i sig, jag levde en annan människas liv i ett år för att få honom på fötter och inte sjunka under, jag har inte levt mitt eget liv på ett helt jävla år. Jag visste varken ut eller in, jag va bara en tanig jävla idiot och som inte kunde ta sig från den sitsen hon satt i. Va fan begär alla igentligen ? de är aboslut ingen som fattar de jag har gått igenom. Jag har levt i en värld full av människor som lever på kemikalier, som inte ens är själva, man vet inte vad dom är kapabla till. Jag har levt i en smutsig heroin värld , påtvingat. ! Jag har inte under en sekund kunna tänka på hur jag mår, vad jag behöver , vad jag vill göra, för att jag har hela tiden fått anpassa mej efter en annan person för att han inte ska dö. försök er på de och kom och säg sen att ni mår bra och att ni vet vem ni är ?! Ni kan inte ens tänka er hur den världen ser ut, alla är virriga, vet inte vad dom gör, vet inte vad dom heter , snor , slår, bråkar, rånar, tar överdos efter överdos. Säljer och byter saker om var annat , man visste inte ens om soffan stod kvar hemma när man kom hem. Man visste inte när han skulle vakna upp nästa gång efter att han hade somnat, man visste inte vad han hade gått bakom ryggen mot mej med/på?! Jag har levt under ständig stress och oro. vilket skulle leda dom mesta människor till psyket , bakom galler. Jag har sett min pojkvänn suttit i duschen och hyperventilera och gunga fram och tillbaka , liten , sleten , tanig och vit som en annan snögubbe , har inte ätit eller druckit på 2 veckor. så svag så jag visste inte själv om jag skulle gråta eller ta livet av mej eller han !? jag visste inte ens vilket som var lättast, om jag försvann eller om han helt enkelt bara kunde försvinna. Alla tankar man har haft . ingen har kretsa om mej själv på ett år. När han väll dog. så kalla mej dum i huvet , men alla stenar försvann, jag fick för en gång skull min egen tid, jag fick bry mej om mej själv, jag hade inte han att tänka på , jag hade inte han problem att ta i tu med. Jag hade inga mer pengar skulder på upp över 20000 som vi stod nån i skuld för massa droger, de sprang inte massa pundare ut och in genom min dörr längre. ja behövde inte låsa dörren varje gång jag gick in, fall nån jävel skulle rusa in med pistol och sätta i huvet på min pojkvänn för att han inte hade betala. vi levde på soc, vi hade inte ens mat i kylen på två månader, vi kunde inte ens betala hyran knappt för att alla pengar skulle gå till våra skulder. Jag hade ingen att prata med , inte nån kunde jag säga ett skit till , för att ingen skulle förstå. ingen skulle nånsin kunna fatta. " gå därifrån , Carro "  va allt dom sa. ! aah visst, som att de är så lätt att ge upp den man älskar till drogerna för att sen veta att om nån vecka har han dött i överdos för att han inte kunde hantera dom. Jag skulle vilja se nån göra de och säga att de inte gör ont, eller helt enkelt inte är omöjligt !
Så ja. jag har prata mycke om mej för enbart för att jag har inte kännt mej själv på ett år. ett helt fucking jävla åååår har jag bara gått runt som en jävla zombie och bara spela glad, medans de döljer sig sjukt mycke hemskt mörker under ytan, som absolut ingen såg.
Jag mår bra idag , jag har hittat mej själv. Jag älskar mej för den jag är. och jag är glad att jag kom därifrån , för jag va nära nog själv att ta livet av mej. Jag önskar inte ens min värsta fiende de helvetet jag har vart med om , finns ingen människa på jorden som förtjänar de, och jag tycker så grymt synd om dom som går igenom samma sak idag.
Ibland behöver människa en period i sitt liv där man faktiskt får va egoistisk. Men de finns även folk som absolut inte förstår de , och kommer aldirg göra heller. Jag blir bara så jävla trött på att de som kallar en för vänn inte ens kan förstå en sån simpel sak, som ändå såg allt och va den som faktiskt visste mest. Man ska kunna prata ut med den , även om de kanske tar med en en timma eller en dag . De jag har varit med om under ett år har tagit mej ett halvår att prata ut om och blivit av med, allt som jag nånsin har behövt prata om har jag lyckas fått ur mej , och jag är glad över att du stod där under den tiden , synd bara att du inte kunde ta mej tiden efter då jag faktiskt mår bra . Kompisar kommer och går, men vänner står kvar, så jag skiter i resetn , hampus adde och nezir som du sa. dom betydde ändå ingenting. Sånna klarar man sig utan. Men du , jag trodde du visste bättre. Och jag trodde iaf att du kunde snacka om saker och ting som vänner gör, men iställe vänder du mej ryggen och ber mig dra . Men då har jag juh även fått mitt bevis på att du inte kanske va den vänn jag trodde, för då skulle du aldrig gjort så.
jag vet inte hur jag ska kunna få folk att fatta vad jag har vart med om heller, men jag är helt övertygad om att om de fanns ett sätt att faktiskt visa och beskriva känslan på , så skulle dom flesta gråta blod och faktiskt spy över illa mående man känner. För de va de jag gjorde varje dag istortsett,  jag skrek inombords och funderade på varför ingen hörde, varför ingen såg rakt igenom mig och genomskåda min rädlsa och kunde hjälpa mej därifrån.. Jag fattar de inte en idag.
vi människor vi blundar för allt, allt allt allt. ! hela jävla tiden , vi ser men vi blundar. Vi sätter stämplar fast vi inte har en aning om hur de igentligen ligger till. vi säger att dom får skylla sig själva,när vi inte har en jävla anning om hur faan de ligger till. ja är så trött på männskligheten så ja skulle kunna spy rakt ut på dom. Jag är ledsen att säga de, men dom som faktiskt kan se de , och förstå att de är nå fel på världens människor, är tyvärr dom som faktiskt sitter i den skiten jag satt i om inte värre skit. För man lär sig att uppskatta livet så jävla mycke mer och på ett helt annat sätt. Man ser saker för hur dom verkligen är. Och jag är glad att jag faktiskt har vart med om de på sätt och vis, för de har visa mej en helt annan värld som dessutom är full att så mycke kärlek och underbara människor som inte dömmer en för ett skit och verkligen uppskattar och älskar den för den man är. Ingen jävla falskhet alls. Om alla bara kunde ta sej en funderare och öppna sina jävla ögon och se sig omkring , man har de så mycke bättre än vad man tror. Man är helt jävla enkelt för jävla självupptagen för att se och känna för andra.


Jag har prata mycke om mej själv, jag har fundera mycke på vem jag är, jag har sökt bekräftelse hos många för att själv kunna tycka om mej . kunna inse att jag är inte den skiten jag har sett mej som , som inte kan ett skit och inte är värd mer än skräp. Jag har behövt hjälp för att kunna ta tag i mej själv. Haft nån som kunna få mej på fötter . Jag har vart en jävla egoist under en lång tid, de kan ja erkänna så djupt att ja har, ett jävla självupptaget svin som inte bryr sig om nån annan , för att ja helt enkelt inte har orkat. Jag blev en känslokall människa , för att jag stängde av allt, allt allt. Jag ville inte se mer, jag ville inte veta mer, jag ville inte höra mer, jag ville helt enkelt bara va mej själv , göra de jag tycker om , prata om de jag behövde prata om. få känna den kärlek och närhet och trygghet som jag har saknat under ett helt år. och jag ångrar ingenting , och jag tackar alla som stått där för mej under tiden , utan er hade jag inte stått på mina egna ben idag och faktiskt kunna känna och älska andra igen som jag har saknat. jag kan känna medlidande utan att tycka att de är jobbigt igen tack vare mina vänner, som jag med stor ledsamhet har förlora idag tack vare mitt ego. Om man ändå bara kunde förklara på ett vis så att dom fattar. Jag vill att dom ska kunna känna de jag känner , för jag kan helt enkelt inte förklara. De går inte , de finns inte i ord. ingenting. Jag är så jävla less på verkligeheten så jag skulle bara vilja gå och lägga mej och vakna upp och inse att jag inte existerar nå mer.
Jag vet mycke väl att dom jag har idag inte heller kommer stå där efter ett tag, för de är tyvärr så simpelt att vänner kommer och går, Man kommer alltid mista nån som man älskar hela livet ut. Och jag önskar att världen helt enkelt bara kunde öppna sina ögon lite mer.


Jag vill bara säga att jag älskar er så sjukt mycke ; Camilla nilsson , Marika Runfors, Frida laukkanen , Emma Tolanen, Izabella Haglund, Jessica Wiener, Mamma, Pappa , Sofia Simonsson, Tommy Axelsson, Hanna Eneblom, Sofia Ekström.

-

Javisst, jag hade totalt glömmt att ja hade den här bloggen ^^ men emma påminnde mej så fint och tyckte att jag skulle börja blogga igen så , gör väll mest de här för hennes skull :) Maha.

Nu va de ett halvår sen jag skrev här också, så jag kanske ska börja med att uppdatera folket på vad som har hänt.
1. Nille har dött, men jag har reparera mej ganska så bra och fått egen lägenhet..
2. Har jobb på transcom.
3. Skaffat ny pojkvän, tommy.
4. fått sparken från transcom.
5. Sagt upp kontakten med jessica.
7. Lagt av med alla droger.
8. Fått nytt jobb.

Så livet går la ganska så bra nu iaf antar ja.
Just nu har emma åkt hem , haft besök av henne och bella idag, tommy har somna i soffan med kläderna på . så de blir väll till att väcka han snart så man också kan krypa till kojs, Ska upp ganska så tidigt imorn och åka runt lite med mormor och hämta en strykbräda och ett stryckjärn så man kanske kan få upp lite nya gardiner och sånt här hemma :) känns som att allt har sett likadant ut nu sen jag flytta in ^^ Trist lixom. =)

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva heller. ^^ keka glass nyss, jäätte gott.
jag fattar inte, förut kunde jag spotta ur mej hur mycke som helst , men nu står de helt still i huvudet , vet inte vad man ska skriva alls, För de finns lixom ingenting som jag vet att allmänheten ska veta, dock tror jag inte att de är så många som vet om att jag finns här, men man vet juh aldrig om man kanske börja ägna mer tid åt denna sida efter de här.
Finns ganska så mycke man kan skriva av sej om ändå. ^^

Vill iaf säga att jag älskar min tommy jätte mycke., Helt sjukt vad konstigt allt kan bli :) Har hållt på med honom i 5 år lixom , och ändå så är de inte förns nu som allt blir seriöst. :) Men de är lite sött ändå, kunde aldrig tro att han kunde va så underbar som han är :) verkligen pirrar i hela kroppen på mej , och han får mej att känna mej så trygg hos honom. ryser i hela mig av att ligga i hans famn . Skulle kunna göra de resten av livet ut :) och nu kanske vi ska flytta ihop också :) MIIHI ! <3

Nej nu ska jag allt ta och väcka tommy och krypa ner och kolla på filmen som går på 6:an :)

Ha en sån mysig kväll allihopa !
Puss och kram skumbanan !

RSS 2.0